اینورتر ها در واقع عمل کنترل سرعت یا گشتاور موتور های الکتریکی را بر عهده دارند، به گونه ای که امروزه به صورت وسیعی در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. درایو ها یا اینورتر اشنایدر به دو گروه اصلی اینورتر تک فاز و اینورتر سه فاز تقسیم بندی می شوند که در این مقاله قصد داریم به بررسی اینورتر های تک فاز بپردازیم.
آشنایی با اینورتر تک فاز
اینورتر تک فاز، برق تک فاز را منتقل می نماید که برای این منظور یک سیم خنثی و دو سیم فعال در آن ها تعبیه شده است. سیم خنثی از تابلو برق به زمین متصل می شود و برق شبکه یا سیستم PV خورشیدی تنها از سیم فعال می گذرد.
سیم خنثی به این منظور در مشاغل کوچک و منازل کاربرد دارد که اگر در مسیر بازگشت به تابلو برق مشکل یا خطایی به وجود بیاید، بتواند منبع جریان الکتریکی را بازگرداند. با انجام این کار فیوز شکسته و یا قطع می شود، برق قطع شده و در نهایت از برق گرفتگی جلوگیری می شود.
اهمیت استفاده از اینورتر های تک فاز
اینورتر ها در واقع دستگاه هایی می باشند که جهت کنترل کردن سرعت و گشتاور و تبدیل جریان مستقیم به متناوب می توانند در بخش های مختلفی همچون انواع تجهیزات مورد استفاده در اتوماسیون صنعتی، خط تولید صنایع و … به کار بروند.
علاوه بر تبدیل جریان DC به جریان AC، اینورتر های تک فاز جهت صرفه جویی در مصرف انرژی، افزایش بهره وری تجهیزات صنعتی، افزایش طول عمر تجهیزات صنعتی، ایجاد گشتاور های متغییر و … به کار می روند.
کاربرد های اینورتر تک فاز
در این بخش از مقاله قصد داریم به بررسی کاربرد های اینورتر تک فاز بپردازیم تا بهتر با این دستگاه آشنا شوید. کاربرد اینورتر تک فاز و طرز کار آن ها جالب و منحصر به فرد می باشد که از این کاربرد ها می توان به استفاده در الکتروموتور ها و پنل های خورشیدی، جریان برق شهری و مصارف خانگی اشاره کرد. علاوه بر آن اینورتر ها می توانند جهت کاهش فرکانس و ولتاژ مورد استفاده قرار بگیرند.
اینورتر های آسانسوری تک فاز یکی از نمونه های با کارایی بالا می باشد که با استقبال قابل توجهی با توجه به قیمت مناسب آن ها رو به رو شده است. البته لازم به ذکر است که عمده استفاده از این اینورتر ها برای مصارف خانگی و کوچک می باشد. از اینورتر های تک فاز در صنایع جوشکاری نیز به صورت گسترده ای استفاده می شود.
استفاده از اینورتر تک فاز در پمپ ها برای مصارف خانگی و کشاورزی از دیگر کاربرد های این دستگاه می باشد. استفاده از این اینورتر ها در پمپ های آب رسانی سبب کاهش قابل توجه مصرف برق، کاهش استهلاک پمپ، افزایش تدریجی ولتاژ و فرکانس پمپ، از بین بردن ضربه های ناگهانی و شوک، تنظیم مقدار آب خروجی، افزایش طول عمر پمپ و استفاده بهینه از آب می شود.
بهترین مارک اینورتر تک فاز در بازار
از آن جایی که اینورتر ها کاربرد بسیار زیادی دارند، شرکت های بسیاری دست به تولید و عرضه آن ها در بازار زده اند. اما در میان سایر برند ها، اشنایدر بهترین مارک اینورتر تک فاز در بازار می باشد. این کمپانی یک شرکت چند ملیتی است که در دفتر اصلی آن در فرانسه قرار داشته اما در نقاط مختلف دنیا نمایندگی دارد.
در سال 1985 اشنایدر موفق به تولید و ارائه اولین اینورتر خود شد و پس از آن اینورتر های هوشمند با قابلیت های زیادی را ارائه داد. از ویژگی های این سری اینورتر ها می توان به قابلیت اتصال آن ها به شبکه اینترنت اشیا اشاره کرد که با استفاده از این ویژگی مطابق سیستم برق، مدار را تحت کنترل خود دارد.
از انواع اینورتر های اشنایدر می توان به اینورتر تک فاز به تک فاز، درایو موتور سه فاز به سه فاز و درایو صنعتی تک فاز به سه فاز اشاره کرد. از سایر قابلیت های اینورتر های این برند می توان به مصرف کم انرژی، قیمت مناسب نسبت به سایر برند ها، تنظیم سرعت موتور، خدمات پس از فروش و … اشاره کرد.
از کجا اینورتر تک فاز اشنایدر بخریم؟
حال با تمامی مواردی که بیان شد، احتمالا این سوال برای شما پیش می آید که از کجا اینورتر تک فاز اشنایدر بخریم؟ از آن جایی که این محصول تقاضای زیادی در بازار دارد، افراد سودجویی نیز وجود دارند که محصولات فیک را به جای محصولات اصل و با قیمت بالا به فروش برسانند.
از این رو توصیه می شود حتما به مراکز خرید و فروشگاه های معتبر همچون تهران اشنایدر جهت تهیه انواع اینورتر مراجعه نمایید. این فروشگاه محصولات اصل و با کیفیت را با قیمت مناسب و در کوتاه ترین زمان ممکن به دست شما می رساند.
سخن پایانی
در این مقاله سعی کردیم به بررسی اینورتر های تک فاز بپردازیم، در ابتدا این محصول را معرفی نمودیم، سپس کاربرد های آن، بهترین مارک موجود در بازار و یک فروشگاه جهت خرید این دستگاه به شما معرفی کردیم. امیدواریم با مطالعه این مطلب تمامی اطلاعات مورد نیاز خود را درباره اینورتر های تک فاز کسب کرده باشید.