تهران اشنایدر

تهران اشنایدر
تهران اشنایدر

نحوه نصب چراغ سیگنال در تابلو برق

نحوه نصب چراغ سیگنال در تابلو برق

با پیشرفت تکنولوژی شاهد طراحی و تولید تجهیزات الکتریکی پیشرفته هستیم که بسیاری از امور را برای ما آسان تر کرده اند. چراغ سیگنال نیز از جمله این تجهیزات الکتریکی بوده که کاربرد های بسیار زیادی در زندگی ما دارند. چراغ سیگنال که با نام لامپ سیگنال نیز شناخته می شود، یکی از تجهیزات هشدار دهنده است که در تابلو برق مورد استفاده قرار می گیرد. این دستگاه دارای یک بدنه پلاستیکی، یک درپوش رنگی و یک لامپ است که لامپ در نمونه های قدیم به صورت رشته ای و در نمونه های جدید به صورت LED است. اگر قصد خرید چراغ سیگنال را دارید، باید با نحوه نصب چراغ سیگنال آشنا شوید تا بتوانید این دستگاه را به آسانی نصب کنید. پس تا پایان مقاله ی نحوه نصب چراغ سیگنال در تابلو برق از تهران اشنایدر همراه ما باشید تا نحوه نصب چراغ سیگنال اشنایدر در تابلو برق را توضیح دهیم.

GREEN tik vector آشنایی با چگونگی نصب چراغ سیگنال

چراغ سیگنال در چه محل هایی نصب می شود؟

چگونگی نصب چراغ های سیگنال، یک فرآیند آسان است که با انتخاب صحیح ولتاژ، مقدار مقاومت چراغ های سیگنال و رنگ آن می توانید نصب این قطعه را انجام دهید. استفاده از این محصول در تابلو برق به ما کمک می کند که درک خوبی از وضعیت کلی تجهیزات برقی داشته باشیم. محل نصب این چراغ، تابلو برق بوده که برای نصب باید در جعبه ای جداگانه قرار گیرد.

اگر می خواهید به صورت تخصصی بدانید که چراغ سیگنال در تابلو برق چه نقشی دارد؟ روی لینک کلیک کرده و مقاله ی تخصصی ما را مطالعه نمایید.

اولین قدم برای نصب این دستگاه ایجاد سوراخ هایی به قطر 8، 12، 16، 22 و 30 میلی متر روی تابلو برق است. البته توجه داشته باشید که قطر مورد نظر باید متناسب با نوع چراغ سیگنال باشد. شما برای ایجاد این سوراخ ها می توانید از دستگاه هایی نظیر پانچ، لیزر و گردبر استفاده کنید. دومین قدم پس از ایجاد سوراخ، محکم کردن چراغ سیگنال روی تابلو برق است. توجه داشته باشید این چراغ باید به‌گونه ای روی تابلو برق محکم شود تا کوچک ترین تکانی نخورد. البته این محصول روی ریل های استاندارد به صورت داخلی نیز نصب می شود.

اگر در محیطی تعداد زیادی چراغ سیگنال وجود داشته باشد، باید در آن محیط واحد تست داشته باشیم. وجود واحد تست در محیط هایی که دارای تجهیزات برقی گران قیمت هستند، بسیار ضروری است. واحد تست سبب می شود تا بدون قطع شدن یا ایجاد تغییر در مدار فرمان بتوان عملکرد تجهیزات برقی و چراغ ها را بررسی کرد.

در صورتی که می‌خواهیم تابلوی برق را بهینه‌تر طراحی کنیم، بهتر است برای هر حالت کاری و خطا، یک چراغ سیگنال به خصوص در نظر گرفته شود. به عنوان مثال، در تابلوی کنترل چند الکتروموتور سه فاز، می‌توان از سه چراغ سیگنال برای نمایش وجود فازها، یک چراغ سیگنال برای نمایش خطای ولتاژی توسط کنترل فاز، یک چراغ سیگنال برای نمایش خطای جریانی در هر الکتروموتور و غیره استفاده کرد. همچنین، برای نمایش خطای جریانی، می‌توان چراغ سیگنال را به رله‌های محافظ الکتروموتور یا بیمتال و غیره متصل کرد.

بهتر است در صورتی که تمام مدار فرمان دارای ولتاژ یکسان باشد، یک سیم را با رنگ مشخص به صورت مشترک به یک سمت تمام چراغ‌ها متصل کرد. این سیم با توجه به نوع ولتاژ، همان نول یا منفی خواهد بود. برای سیم‌بندی سمت دیگر سیگنال‌ها، باید به نقشه مدار فرمان توجه کرد و بهتر است از شماره سیم و رنگ‌های مختلف استفاده کرد. این موارد علاوه بر مونتاژ صحیح مدارهای فرمان، در عیب‌یابی‌های بعدی نیز بسیار اهمیت دارند.

در حالت ساده‌تر، برای هر آلارم می‌توان یک چراغ سیگنال آژیر یا سیگنال بیزر دار به صورت جداگانه در نظر گرفت. به عنوان مثال، در نقشه مدار فرمان زیر، از یک چراغ سیگنال سبز با ترانسفورماتور جهت حالت آماده به کار، یک چراغ سیگنال قرمز و آژیر برای حالت اضافه بار و یک چراغ سیگنال قرمز چشمک‌زن برای حالت قطع اضطراری استفاده شده است.

استفاده-از-مدل_های-مختلف-چراغ-سیگنال-و-آژیر-

برای نصب چراغ سیگنال لازم است که روی تابلو برق و یا در جعبه های جداگانه فضا اختصاص داده شود. فضای مورد نیاز به نوع و شکل چراغ سیگنال بستگی دارد که می تواند مربع، مستطیل یا دایره با ابعاد مختلف باشد تا فضای اضافی را به حداقل برساند و نصب را ساده کند. چراغ های سیگنال را می توان به صورت فیزیکی نصب کرد و با انواع دکمه های روشن سیم کشی کرد.

در نمودار مدار ارائه شده، یک دکمه توقف اضطراری با یک چراغ، یک دکمه شروع با یک چراغ، یک چراغ سیگنال قرمز با یک دکمه تست و یک آژیر استفاده شده است. با انتخاب این اجزا، نیاز به فضاهای مجزا برای نصب چراغ سیگنال از سه به یک کاهش می یابد. در حالت آماده به کار، چراغ سیگنال سبز در دکمه شروع روشن می شود. وقتی فعال شود، در شرایط اضطراری خاموش می شود. چراغ سیگنال قرمز همراه با آژیر در طول عملیات بی متال کار می کند. علاوه بر این، چراغ سیگنال دو فلزی قرمز دارای یک دکمه تست جداگانه برای بررسی عملکرد آن است.

استفاده-از-شستی_های-چراغ-دار-و-سیگنال-با-شستی-تست

GREEN tik vectorچراغ سیگنال در چه محل هایی نصب می شود؟

چراغ سیگنال یکی از تجهیزات بسیار مهمی است که برای نصب آن ها باید محلی مناسب در نظر گرفت. این تجهیزات معمولا روی سطح بیرونی یا در تابلو برق قرار می گیرد. البته مدل های دیگر از این محصول نیز وجود دارد که داخل تابلو برق نصب خواهند شد.

نصب چراغ سیگنال

در این مرحله به شما پیشنهاد می کنیم مقاله ی انواع چراغ سیگنال چه کاربردی دارند؟ را نیز مطالعه نمایید.

GREEN tik vectorنکات کلیدی در هنگام نصب چراغ سیگنال کدامند؟

اگر قصد نصب چراغ سیگنال را دارید، باید با نکات کلیدی نصب این دستگاه آشنا شوید تا نصب این دستگاه بدون هیچگونه مشکلی انجام شود. در ادامه به نکات کلیدی نصب این دستگاه می پردازیم تا بتوانید به راحتی این کار را انجام دهید.

  • ولتاژ چراغ سیگنال

یکی از مهم ترین موارد برای نصب چراغ سیگنال، توجه به ولتاژ این دستگاه است. ولتاژ این دستگاه باید متناسب با ولتاژ مدار فرمان باشد. توجه داشته باشید که چراغ های سیگنال دارای ال ای دی دارای قابلیت تعویض چراغ نبوده و ولتاژ آن ها باید از قبل تهیه شود. درصورتیکه مدل های رشته ای قابلیت تعویض لامپ دارند. این محصولات در ولتاژ هایی مانند 6، 12، 24، 36، 48، 110، 127، 220 و 380 و در دو نوع AC و DC تولید و روانه بازار می شوند.

مزایا بسیار زیاد چراغ سیگنال های ال ای دی سبب شده است که این نوع چراغ ها نسبت به لامپ های رشته ای بیشتر استفاده شوند. این نوع چراغ ها در

هنگام کار حرارتی تولید نکرده و طول عمر بالا تری دارند. همچنین چراغ سیگنال های LEDدر برابر ضربه، شوک و اضافه ولتاژ مقاومت بیش تری دارند. به همین دلیل اگر قصد نصب چراغ سیگنال را دارید، نوع LED آن گزینه مناسب تری برای شما است.

  • رنگ چراغ سیگنال

از دیگر نکاتی که هنگام نصب این چراغ باید به آن توجه کنید، رنگ چراغ است. انتخاب رنگ این محصول باید براساس حساسیت و مفهوم پیام آن مشخص شود. درصورتیکه در هنگام نصب این چراغ به رنگ آن توجهی نداشته باشید، ممکن است اپراتور دچار مشکل شود. البته در برخی از چراغ های سیگنال میتوان رنگ آن را با تعویض قسمت پلاستیکی روی چراغ تغییر داد. این کار به آسانی انجام شده و نیازی به بازکردن قسمت اصلی چراغ سیگنال نیست.

  • شرایط محیطی چراغ سیگنال

از دیگر نکات مهم برای نصب چراغ سیگنال، توجه به شرایط محیطی این دستگاه است. شرایط محیطی محل نصب این چراغ باید از نظر میزان نور خورشید، ضربه، لرزش، نفوذ اجسام خارجی مانند گرد و غبار، مایعات، گاز، رطوبت و… بررسی شود. به عنوان مثال درصورتیکه چراغ در معرض تابش شدید خورشید قرار گیرد، روشن و خاموش بودن سیگنال و میزان مقاومت بدنه آن تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.

GREEN tik vectorنکات ایمنی در هنگام نصب چراغ سیگنال در تابلو برق کدامند؟

نکات ایمنی در هنگام نصب چراغ سیگنال در تابلو برق کدامند؟

اگر قصد نصب چراغ سیگنال در تابلو برق را دارید، باید به نکات ایمنی توجه کنید تا نصب این محصول بدون هیچگونه مشکلی انجام گیرد. در هنگام نصب این دستگاه علاوه بر انتخاب صحیح ولتاژ، رنگ و مقاومت باید از لیبل و مارک های مناسب استفاده کنید تا بهره برداری ساده تر و ایمن تر شود. مارک این چراغ ها روی سطح بیرونی تابلو استفاده می شود. از دیگر نکاتی که هنگام نصب این چراغ باید به آن توجه کنید، استفاده از ابزارآلات و تجهیزات مناسب است تا این کار بدون هیچ مشکلی انجام شود.

GREEN tik vector

سخن پایانی

چراغ سیگنال به عنوان یکی از سریع ترین و دقیق ترین تاسیسات الکتریکی شناخته می شود که در تابلو برق مورد استفاده قرار می گیرد. این دستگاه در انواع مختلف از لحاظ رنگ و ولتاژ تولید و روانه بازار می شود. برای استفاده از این دستگاه شما باید با نحوه نصب چراغ سیگنال و کاربرد های چراغ سیگنال اشنایدر آشنا باشید تا بتوانید بدون مشکل به نصب این دستگاه بپردازید. در صورت بروز هر گونه خطا هنگام نصب می توانید از تیم پشتیبانی ما در تهران اشنایدر سوالات خود را بپرسید.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا